Svakako da je bilo dosta promjena od prvog do kraja drugog Modula. Svakom od nas je ovo novo iskustvo s tim da smo se prvi put susretali sa onlajn obukom. Na početku upoznavanja dosta ljudi sam već ranije poznavao od nekih ranijih radionica. Takođe je bilo i novih osoba sa kojima sam se upoznao. Drago mi je bilo što sam vidio staru ekipu, takođe što sam upoznao i nove osobe.

Na samom početku trener nas je uveo u sadržaj radionice i objasnio teme koje ćemo da obrađujemo. Posle toga smo mi počeli da lično kažemo kako se osjećamo i šta očekujemo od obuke. Mnoge učesnike je držala trema iz prostog razloga što je za nas ovo sasvim jedno novo iskustvo, takodje iz zbog toga što su se radionice snimale. Vremenom su se svi oslobađali i zaboravljali da se to snima i krenuli sa aktivnim radom i zezanjem medjusobno.

Rad u grupama nas je dosta opustio i zbližio, mnogo smo bolje ispunjavali zadatke koje bi nam trener zadao. Kasnije vremenom nije se osjetila nikakva trema niti bilo šta. Svi smo se opustili i vrijedno radili. Pokušavali smo da se prikažemo u što boljem svetlu, nadam se da smo u tome i uspjeli. Za mene iskreno ovo je bilo divno jedno iskustvo gdje sam naučio kako se vode onlajn radionice i mnogo toga novog o omladinskom radu. S obzirom da do sada nismo radili na ovakav način, mislio sam da ovaj način vođenja radionice neće biti od koristi. Međutim pozitivno sam se iznenadio nakon prvog dana. Nakon ova dva modula mislim da se uspješno mogu voditi ovakvi tipovi radionica.

Pohvalio bih trenera kao i ljude iz PRONI-a kao tehničku podršku, bez čijeg angažovanja bi imali dobre probleme prilikom vođenja radionice.

Na kraju bih rekao samo da mi je drago što sam se vidio sa starom ekipom, kao i što sam upoznao nove ljude, takodje jer sam naučio dosta korisnih stvari koje mogu primjeniti kako u radu sa mladim ljudima tako i u svakodnevnom životu.