Kao rezultat dobre saradnje i stavljanja mladih na prvo mjesto liste prioriteta svečano je otvoren i PRONI Omladinski klub u Bihaću.

Iskrene zahvale gradonačelniku Bihaća, Šuhretu Fazliću, službeniku za odnose s javnošću Elmedinu Mehagiću i polaznicima PRONI Akademije Omladinskog Rada koji su na ovaj način dali povjerenje omladinskom radu i našoj organizaciji.

Radujemo se što će PRONI Omladinski klub biti mjesto susreta mladih iz Bihaća i okoline, a inspirisani njihovim kapacitetima nastojaćemo da baš ovaj prostor bude njihova svakodnevna lokacija. Čekamo vas na adresi  Bosanska broj 4.

Kako je protekao događaj pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2iXHi1Vo7DHicVahjnpb5MYY1REV_lcOOxV-vVpVTcuoFm4_sil4Mqxg0&v=IKsM6Aizabc&feature=youtu.be

Više informacija o radu i predstojećim aktivnostima naših omladinskih klubova pogledajte na: http://www.proni.ba/

Projekat YouVolution 2.0: Expanding and Consolidating Youth Platforms and Networks  se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


#PRONI #proniyouth #youthclub #POK #YouVolution2